portals php
Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
portals php
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
portals php
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
portals php
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
portals php
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
portals php
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
portals php
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
portals php
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika Šobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
portals php
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
portals php
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!